20 éves lesz Csanak!

Szerdán összeállítottam, hogy kitől várok még adatokat a kánoni küldetéshez. Rögtön kaptam is néhány választ, azokat ellenőriztem és elmentettem. Majd jövő héten fogom elkészíteni.

A honlapra készítettem az Új élet kurzusra egy ajánló reklámcsíkot. Tetszik? Felraktam a honlapra a meghívót is, beállítottam az elektronikus jelentkezéseket is 2013-as kurzusokhoz. Ehhez kapcsolódóan az Új élet nyomtatható szórólaponak is készítettem egy sablont a János mintából kiindulva, mert ebből még lesz néhány az évben és szeretném, ha a kurzusok rendje nem a régi listák szerint lenne rajta. Szóval elkészítettem egy ODT mintát az Új élet kurzushoz, azt is raktam fel ide már.

A fenntartói Klub találkozóra való készletként elkészítettem a decemberi szolgálati beszámolómat. És lezártam a 2012-es év szolgálati beszámolóit, archiváltam, előlapot készítettem neki, és jöhet a 2013-as év, új sablon...

A Bandistákon végre sikerült frissíteni a fordításokat, kissé rendbe raktam a nézeteket, és beállítottam az RSS hírolvasót. Eddig le volt zárva az RSS hírolvasó, technikai problémák miatt. Most úgy állítottam be, hogy bárki hozzáférhet, de csak a cím jelenik meg. Szóval, Bandisták újra beállíthatjátok a hírolvasót.

20 éves lesz most Csanak! Istennek legyen hála. Ez az evangelizációs centrum a magyar Szent András bölcsője. Íme a program és a Tündi által küldött meghívó.

Laci koldul, tudtok róla. Segítek neki. Tegnap megkaptam a csiszer.hu hozzáférési adatait. :) Ugye tudjátok, hogy ez mit jelent? Már lementettem a jelenlegit, majd hétvége után nekiállok.

Megkeresett egy szlovák csapat, hogy együtt akarnak működni. Utánajárok a dolgoknak, hogy kik is pontosan. A Bandifi is kapott egy új meghívást :)

És készítem a Fenntartói Klubnak a tartalmi beszámolót. Még nincs kész, most így néz ki.

  • Jóbel

Hozzászólások

RSS

Az RSS nagyon jó ötlet volt, már be is kötöttem a Netvibes-ba. :) Köszi!