Az utódok

Vasárnap a gyerekek a szüleimnél voltak, mi meg felmentünk az Ifi-sziget záróünnepségére Törökbálintra. Jó kis móka volt a parti, különösen a fröcskölést megelőző poén :). A zárómisén átadtuk az okleveleket. Hálás vagyok Istennek ezért a 7 fiatalért. Legyenek jobb vezetők, mint mi most. A hazafelé út elég szövevényes volt, mert lerobbantunk, elfolyt. ill. felforrt a hűtővizünk. Volt bennem némi tanácstalanság... hogy mit tegyünk. Végül az utasainknak szereztünk más fuvart és elindult hazafelé Erával a rossz autóval. A megoldás az volt, hogy autópályán van 30 km-enként pihenő és vízvétel lehetőség, így 4 óra és sok víz hozzáadásával hazaérkeztünk és a gyerekeket is hazavittük.

Hétfőn szervizben volt az autó, az egyik gumicső volt lyukas. Azért elgondolkodtam, hogy meddig fog még menni ez az autó, mert most már nem megbízható... Szóval hétfőn Obo újra szolgálatba állt, úgyhogy nekilátott a hírlevélnek és meg a beszámolónak, amit Pepe vár Ferenc pápáról, de aztán minden máshogy lett. Évának az Apolló teamje kicsit labilissá vált és kérte, hogy Obo menjen el az Apollóra. Én is beálltam és Apollóra gyártottam névre szóló mellékleteket és koordinátori anyagokat. A beszámoló elkészült és a hírlevél nagy százaléka is, de ezek most egy hét csúszást szenvednek.

Kedd: szóval ismét magam vagyok, Éva, Kati, Obo az Apollón. Remélem ügyesek lesznek az utódok! Büszke vagyok rájuk. Kicsit biztosan kínlódnak majd, de látni akarom és látniuk kell, hogy minden megy nélkülem is… Mivel én magamra maradtam és a Pál titka pedig nekem elmarad előveszem az elfekvő ügyeket. A fejemben volt már egy ideje, hogy kipróbálom a PDF alapú kitűzőkészítést, amihez nem kell semmilyen szerkesztő, csak egy Adobe Reader, amiből egyből lehet nyomtatni is. Szóval némi tanulmány és kísérletezés után elkészítettem a megvalósíthatósági példát, teszteltem és készítettem egy videót róla este. Ide is kirakom, a példa fájlt a Bandistákról lehet letölteni.

  • Jóbel