Békesség

Hétfő: Jézus boldognak mondja a békességteremtőket. Akkor boldog vagyok! Konferencia ügyben - remélem - sikerült békességet teremteni. Angéla a hétvégén nem ért rá, mert tanácskozott az OT-vel, így reggel sikerült beszélgetnünk nyugodtan, úgy hogy nem siettetett senki. Aztán egy hosszú levélben összefoglaltam a Sz. András tanácsnak, hogyan is állunk.

Aztán jöttek a manuális feladatok: hírlevet archiváltam, a tegnap este észre nem vett hibákat javítottam a triptichonon. Összegyűjtöttem Titusznak a konferenciára az anyagokat. Kati hibát vett észre az imában, azt javítottam. Sikerült Kató Csabát utolérnem missio canonica ügyben; most már tudom, hogyan kell kérvényezni. Remélem a mi esetünkre is érvényes lesz. Néhány jelentkezést intéztem. Aztán Kunszabó Zoli szinódusi bejelentkezését olvastam és osztottam meg a Bandistákon. Írtam gyorsan egy levelet Pepének erről, el is olvasta, gyorsan válaszolt, ritka az ilyen, Európában van :).

Utána Katival az Új Élet kurzus jelentkezőit bíráltuk el. Nem fér mindenki be, a határidőn túl jelentkezetteket nem tudjuk most fogadni, sőt így sem mindenkit: 22 bandista és 22 résztvevő jöhet. Bandistákból sem tud mindenki eljönni. Aztán a szolgáló csapatba kértem fel Bandistákat, telefonálgattam. Majd a tanácsot hívtam meg a kurzus utáni napra Budapestre és Csongrádra.

Délután apuka voltam, Era iskolában, Dórika a kezemben. Katival közösen elaltattuk :) Kihangosított telefonnal beszéltünk, Dórika a kezemben és egyszer csak elaludt. Kati hangja volt a varázs, bizti :)

Este a vezetői kör után még leültem a triptichont bűvölni, de nem sokáig jutottam, lefordultam a székről. Köszönöm Jézus!

  • Jóbel