Blanka két hetes

Blanka most már két hetes. Lassan kezd beállni az új családi rend itthon. Némileg több feladatom van, mint eddig :). Most már az éjszakai műszakból is kiveszem a részem. Már nem úgy szolgálok itthon, mint azelőtt: a három gyerek határozottan több, mint a kettő.

Persze, azért nem tétlenkedem. A Bandisták dokumentum funkciójával bíbelődtem. Elsőre se volt rossz, de maradt benne még hiba, javítani kellett. Elkészült a többszörös dokumentumok nézete (pl. Jézus kurzus munkafüzet), az áttekintés, a dokumentáció, normális változáskövetési nézet... Tényleg sok kis apróság, ami időigényes nekem. Egy profi biztos összerakta volna ezt egy nap alatt, de én örülök, hogy egyáltalán sikerült. Meg persze töltögettem fel a dokumentumokat. Rájöttem, mennyi sok anyag nincs is feltöltve. Szóval nem automatikusan csinálom, hanem megnézegetek mindent, hogy mi friss van.

Közben volt egy Drupal-es kritikus biztonsági frissítés is. Szépen megcsináltam mind a 10 oldalra.

Csütörtök este közös közi volt, újra én tanítottam.

Kaptunk egy meghívást január 10-12-re Spanyolországban tart Pepe „József, az álmodozó” kurzust. Mar Milar szólt róla. 100 € a kurzus, kb. 30e Barcelonába a repülőjegy. Elmenne valaki? Nekem lehet jelezni!

Továbbá két forrás is jelezte, hogy Horvátországban lenne valaki, aki szeretné megtanulni a Fülöp kurzust. :). Váó! Igyekszem utána járni.

És a poén: Kati épp pályázatot ír (ha nem tudnátok... ő nem igazán blogol) és kellenek neki sajtóreferenciák az iskoláról. Gondoltam rákeresek magunkra a Google-n. És mit találok? Egy blogon egy komplett Fülöp kurzus (egyszerűsített) tanításvázlatot. Nem linkelem be... Végül is örülök, hogy ez az első eset ennyi év alatt :) Igyekszem határozottan eljárni az ügyben.

  • Jóbel