Egy munkás nap

Sikerült a végére járni Dexter utazása körüli mizériának. Dexter írta este, hogy mi jók vagyunk, de a lengyelek nem jeleztek neki még vissza. :( Észrevettem, hogy Dexter nem közvetlenül P. Krzysztofnak írt, hanem egy másik spanyolul tud kapcsolattartónak. Úgyhogy átküldtem neki a levelet, ő meg szinte azonnal válaszolt. Szóval néhány levél és üzenet után Dexter azt írta már este, hogy megvette a jegyet :). Jön, lesz kurzus!

A másik fontos feladat, hogy sikerült elérnem a NAIH-ban a tanácsadót, megbeszéltük a még felmerült kérdéseket. Jó megoldás született a számunkra. Tehát elkészítettem az összefoglalót, hogy mit kell változtatnunk és miért, tájékoztattam Balázst, aztán a tanácsot. Ez volt a fő tevékenység. Egyelőre elrakom a projektet, nem lesz baj ezzel.

Katikával megbeszéltem az eszközbeszerzéseket. Csinálhatom.

A Synology szerverre átköltöztettem a webes feladatidőzítéseket a saját gépemről.

A Bandistákra írtam az új RSS autentikációról, hogy módosíthassa, aki használja.

A közös adatbázisban a RedHen activity modult próbáltam beüzemelni. Végül Frici útmutatása alapján félig már sikerült :). Már látom az eseményfolyamot, csak nem mindenhol, ahol kellene. A fordítás is halad, végre visszajelzett az egyik admin, Fehér János (aries), úgyhogy már tudom mit kell tenni.

A fordításig nem jutottam el. :(

Hála Jézus ezért a munkás napért!

  • Jóbel