Felvenni a ritmust

Azt hiszem a pontos szó rám: kimerültem. A konferencia egy végső mellbedobás volt. Rendkívül sűrű egy hónap áll mögöttem: Új élet kurzus először Magyarországon, BandÁsz napok, Új evangelizáció Konferencia 1.

Vasárnap vendégeink voltak Vajdaságból, rokonok. A feleségem hagyott pihenni. Reggel felkeltem, reggeliztem, majd elaludtam :), ez muris volt. De aztán segítettem Erának és szép napunk volt.

Hétfőn még pihegtem, próbáltam felvenni a ritmust. Igyekeztem olyan dolgokat csinálni, amik kikapcsolnak, pl. megoldottam Kati csatlakozási problémáját a szerverhez.

Először arra gondoltam, könnyedén veszem a hetet és nem hajtom magam. Aztán eszembe jutott, hogy Pepe a múlt héten már a vonalas telefonon hívott fel, hogy választ vár, úgyhogy kedden reggel hozzáláttam a feladatoknak, hogy testvérek ne várjanak rám. Várt rám egy halom levél. Márti, a Bubu elkészítette a házi feladatát a BandÁsz-napi műhelyről, átnéztem neki. Aztán úgy döntöttem, hogy megcsinálok egy szórólapot normálisan, hogy legyen kiindulópont, és az is aktuálissá tette, hogy Pepe kurzus-sorrendjéhez kell ezután igazodni. Ezután valahogy így kell kinézzen ez:

Aztán hozzáláttam a konferencia anyagainak összegyűjtéséhez: képek, vázlatok, hangfelvételek. Ma sikerült végül Gáspár István atyának átküldeni.

Szerdán, tegnap a beszámolók napja volt: tanács és a bandistáknak a BandÁsz napokról, konferenciáról, új szórólapról, képeket osztottam meg. Angélával volt megbeszélésem. Arnoldnak ez erdélyi iskolának is hozzákezdtem elkészíteni az új szórólapot, de rájöttem, hogy nem is ismerem az irodájuk elérhetőségét.

CsatolmányMéret
PDF ikon Minta kurzussorrend (PDF)114.72 KB
  • Jóbel