Fenntartók

Ha nem lennének fenntartóink, akkor a mi szolgálatunk sem lenne, és akkor a magyarországi iskola is jóval kevesebb lenne. Szóval, a Fenntartók is a csapatunk része. Ez a hétvége az övéké volt. Kati szervezte a szombati alkalmat.

És is készültem egy beszámolóval, csütörtök este kezdtem szövegezni, péntek délutánra elkészült és azon nyomban fel is utaztunk családostul Budapestre, hogy Katival közösen előkészítsük az alkalmat: berendeztük a termet, az Ige oltárát, az asztalt, megterítettünk és befejeztük a beszámolókat. A lányok ügyes preziket készítettek, én csak a fotóknál maradtam.

A szombati nap egészében a Fenntartói Klubé volt: olyan volt, mint egy családi nap, szinte minden felnőttre jutott egy gyerek. Úgyhogy most gyerekszolgálat is volt, amiért külön hálásak vagyunk. A beszámolók után ismerkedtünk az új fenntartókkal, majd Titusz atya megérkezésekor szentmisét ünnepeltünk. Egy jó és reménykeltő nap volt. Utána összepakoltunk, Attilával készültünk az András műhelyre, utána a következő Új élet kurzust beszéltük meg, majd megnéztük Kati új lakását és hazaindultunk.

Vasárnap pihent a család, csavarogtunk egy kicsit. Este én a Nemzetközi Logisztikában (érts: nemzetközi SzMSz) javítottam néhány fordítási hibát és felraktam a Bandista dokumentumtárba, majd átvezettem a Alapokmányba azokat a változásokat, amiket a tanács a múlt héten kért.

  • Jóbel