Fülöp kurzus Szegeden nélkülem

Büszke vagyok a testvéreimre, akik nélkülem megtartották e hétvégén a Fülöp kurzust Szegeden. (Ezen kívül Oboék is tartottak egyet és felvidéki csapat is.) Én most a háttérima csapat része voltam. Pénteken két dologra jutottam: egyrészt megrajzoltam a Fenntartói Klub emblémáját, szükségünk van rá egy szórólaphoz. Volt három ötlet csütörtökön, azt gyorsan megrajzoltam.

Fenntartók 1

Fenntartók 2

Fenntartók 3

A lányokkal kiértékeltük, majd pénteken összeraktam. Ilyen lett. Jó, mit gondoltok?

A pénteki másik programom: részt vettem Szegeden egy konferencián, ahol összeismerkedtem a Drupal-os előadóval azzal a reménnyel, hogy ki tud segíteni abban, amivel megakadtam a RedHen bevezetésében: a névjegy alapú regisztráció megvalósításában. Majd meglátjuk. Pénteken elvitte a Balázs az összekészített Fülöp kurzus cuccokat. Indult a Fülöp kurzus.

Szombaton itthon voltam a családdal, nem kapcsoltam be a gépet.

Ma összeraktam a Fenntartói Klub szórólapját. Először három design koncepciót készítettem, egyiket elég jónak találtam. Aztán elővettem Kati szövegét, azt átírtam teljesen, hogy tördelésre kész szöveg legyen. Végül elővettem a Scribust és összepakoltam. A fotókon kívül minden megvan. A fotókkal meg kell várnom Katit. Remélem, holnap be tudom fejezni, hogy kedden meg tudjuk mutatni Titusznak.

  • Jóbel