Fülöp után

Eltelt... :)
A hét végén tartottuk Tömő Janival és a budapesti Új Jeruzsálem Iskolaközösséggel egy Fülöp kurzust egyetemistáknak.
Tuti jó volt, 29 résztvevő jött el, 90%-ban valóban ebből a korosztályból. Nagyon jó élmény volt tartani nekik a kurzust, befogadóak, spontánok voltak. (ezek a mai fiatalok ;) )
A kurzus végére nagyon kifáradtam, mivel a szokott feszített tempó mellett két betegség is gyötört. Egy hörg hurutos torok gyulladás és egy hasmenős cucc... (a kettő nem jó párosítás együtt! :) )
Szóval a vasárnapi témámat meg kellett szakítanom egy rövidebb köhögő roham miatt, de Serbán Andi, aki a zenei szolgálatot vitte, ügyesen kisegített.
A közösség téma végét egy dinamikára hoztuk ki, Eutichus történetéből kiindulva. Nagyon erős lett így. Meghívtam három Budapesti egyetemista közösség képviselőjét is, hogy személyesen buzdítsák mindazokat, akiknek nincs közösségük.
Jó visszajelzéseket kaptam a héten, hogy jártak náluk a Fülöpösök már közi alkalmon. Dicsőség Istennek!

Vasárnap mire mindent elpakoltunk, este 6-ra értem haza és bezuhantam az ágyba. Másnap elmentem orvoshoz, mert megígértem a team-nek, hogy megnézetem magam. Így kaptam antibiotikumot és hétfőn feküdtem, kedden pedig délutánra jöttem be, mert megbeszélésünk volt Titusz atyával.
Kb. most kezdem jobban érezni magam, már nem akarok megfulladni ha beszélek. :)

A héten foglalkoztam egy kicsit a pályázatunkkal, de úgy látom, ismét telefonos segítségre lesz szükségem.
Megcsináltam az elmaradt könyvelési dolgokat és kicsit már novemberre is dolgoztam belőle. Jártam postán, önkormányzatnál. Írtam, iktattam, fűztem. Egész jól haladtam így magányomban, mert Éva ugye Izraelben, Gellért pedig babázik.

Apropó... tudjátok mi kell a babázáshoz?
Hát bab, meg víz. :D (köszönjük Benedeknek ezt a poént, tőle hallottam. lehet, hogy mégse gyógyultam még meg?!?)

Jövő hét keddre hívtam össze az iskolaközösséget, hogy beszéljünk, tervezzünk, szervezzünk, mérjük fel erőinket.
Laci hívott erre a hétvégére, hogy menjek vele Vágkirályfára szolgálni, de nem vállaltam, és az Isten mosolya közösség lelki hétvégéjét is lemondtam, hogy kicsit pihenjek is. Jövő hét végén Új Evangelizáció konferencia, és a pályázati határidő a nyakamon, postázást kell tervezni, szervezni.
Lakás ügyben még homály van. :(
Asszem ennyi most elég lesz.

Köszönöm Jézus, hogy gyengeségemben te emelsz fel! Köszönöm Szentlélek, hogy bízhatok benned, mert te látod a láthatatlant! Ámen

  • Arm Kati