Hálás vagyok

A mögöttem lévő héten olyan sok minden történt, hogy igazán hálás vagyok Istennek.

Hétfőn: Vezetői körrel, a Kilgray licencekkel, az OpenLP 2.4 tesztelésével és hibakeresésével, az OpenLyrics fejlesztői találkozóval, plébániai meghívással, Jézus kurzus teammel foglalkoztam. Kitöltötte a napot! És meglett az Új élet kurzuson eltűnt fényképezőgép!

Kedden: Felkérést kaptunk egy állami szervtől, ennek jártam utána, egyeztettem az ügyben, időpontot találtunk. Kedden is Budapesten kell lennem. Elkészítettem az OpenLP 2.4-ről és az Ászáf csomagról a bejelentést sok helyen. Hírlevelet segítettem szövegezni Katinak. Készültem a Come to me!-re.

Szerdán: Titusszal egyeztettem. Összeállítottam a Bandista hírlevelet és kiküldtem. Ovoval egyeztettem a hétvégi szolgálatokról. Katival és Évával is. Kunszabóval egyeztettem a városmissziós szövetségről. Katinak János naptárt módosítottam. És Noé Bárkája teamünk volt. Fogadtuk Zsuzsát és felvettük Anitát is a csapatba.

Csütörtökön: Ovobal felosztottuk a hétvégi témákat. Felkészültem az OpenLyrics megbeszélésre. Frissítettem a fenntartók listáját, Katival egyeztettük. Egyeztettem: Szellővel, Zolival, Rovi atyával. Este Come to me' imádság volt és a plébánián Attila atya kérésére bemutattam a Jézus kurzust.

Péntek: Pénteken készültem a kiképzőre, témáimra, anyagokat nyomtattam hozzá, eszközöket pakoltam össze hozzá Erával. Felutaztam Budapestre Anitával, aki a tréningre jött. Estre itt még készültem a kiképzőre.

A hétvége újra örömteli: Kati Zsoltival Egerben van, Új élet kurzust tart. Oboval és Veszprémben Új élet kiképzőn. Éva tréninget tart.

Ma Budapesten vagyok az irodában, mivel délután lesz a városmissziós szövetség megbeszélése. Így én itt maradtam. Dolgozgatok...

Hálás vagyok, Jézus, mert a csapat sokfelé dolgozik egyszerre, újakat képzünk, Pétereket. Néha olyan sok minden van, hogy úgy érzem, semmi sem sikerül, mert minden olyan gyorsan történik. Jó visszatekinteni, ünnepelni veled Istenem. Nekünk csak halunk van, meg kenyerünk, a csodatévő kéz a tiéd.

  • Jóbel