Hosszú nap

A mai nap kicsit hosszúra sikeredett.

Először leültem otthon és készültem a Pál kurzusra. Kicsit össze akartam rendezni a fejemben az első evangelizáció folyamatát, mert hogy van neki folyamata.

Aztán gyorsan megbeszéltem a szegedi Pál kurzus szervezési állapotát a Marával és Orsival. Úgy döntöttem, írok a munkatársaknak még egy buzdítást. Hátha valaki felbuzdul. Veszíteni nincs mit.

Aztán összepakoltunk az utazásra (jobbára Era), elköszöntem a családtól és elindultam Budapestre autóval. A pályán valami történt, mert letereltek bennünket Őrkénynél és mivel egy szakaszon lépésbe is mentünk, vagy 1 óra késéssel érkeztem fel az irodába.

Aztán nekiláttam az informatikai átalakításnak. Először is a Synology szervernek láttam neki, hogy áttegyem az Új Jeruzsálem és a mi anyagainkat. Nem volt olyan sima, mint gondoltam, mert FTP-vel nem tudtam úgy átvinni, hogy a fájlok dátumai megőrződjenek, úgyhogy más módszert kellett találnom, de végül megleltem. Végül nekiláttam Kati képének, hogy feltegyem rá az Ubuntut. Itt kész vagyok. 2 óra van, menni kell aludni...

  • Jóbel