Médiaanyagok és galériák

Kitartó embernek ismerem magam, de magamon is erőt kellett vennem, hogy be tudjam fejezni:

Elkészültem, feltérképeztem az összes elérhető hang-, fénykép-, és videofelvételt a kurzusokról. Tegnap este meg is írtam a Bandistákra, hogyan tudják a munkatársak elérni ezeket. Szóval, hurrá!

A másik ehhez kapcsolódó feladat volt, hogy helyreállítsam a régi fotógalériákat. Az első weboldalon 1999-ben is már voltak fényképeket, de pici, 500×350 pixel méretben. Később is ebben a méretben kerültek föl a fényképek. A legutóbbi weboldalt érintő rendszerfrissítéskor ezért is hagytam őket a csudába és nem foglalkoztam velük. Fönn voltak a weboldalon, csak nem voltak láthatóak. Most ezeket mind lecseréltem kb. 1080×720px méretűre, és átrendeztem őket különálló cikkelemekből galéria típusúra (egy cikkelem tartalmaz sok-sok fényképet). 1983 db fényképet mozgattam meg az elmúlt napokban 93 galériában. Ez kézi munkát igényelt, nagyon nem volt automatizálható. Elment vele egy hét, de szerintem jó lett :-). Nekem már közben is sok örömet okozott. Szóval 1996 és 2011 között újra lehet nézni a fényképeket! Sok szórakozást az összesen 3469 fényképhez!

Most megyek vissza a kurzusszervezésekhez. Félre kellett tenni minden más munkát ehhez másfél hétig, úgyhogy most megint el leszek havazva.

  • Jóbel