Kész a Boldogok vagytok vázlata és plakátjai

Hétfő: Először is a jó hírrel kezdtem a tanácsnak :). Pepének és Dexternek válaszoltam levélben. Tanácsnak fordítottam Pepe levelét aról, hogy az elmúlt hónapban náluk 400 pap volt kurzuson a püspökükkel együtt. Jé, ilyen is van a világ másik felén. Megbeszéltünk Katikával, aztán Oboval is, Pepének elküldtem a másik levelet. Mircikének segítettem. És végigértem a fordítás ellenőrzésén. És aztán belevetettem magam a RedHen kapcsolatkezelésében lévő hibákba; sajna több is van; ez a rész nagyon bogaras (hibás). Újragyártottam minden kapcsolattípust és teszteltem. Lesz egy jobb is, de most még nem.

Kedd: A nap fő projektje a Boldogok vagytok kiadása volt. Tündétől megkaptam a hiányzó Antiochiai Szent Ignác idézetet, úgyhogy utána jött a szokásos kiadási folyamat, előbb a vázlat, utána a plakátok és végül felkerült a Bandistákra. A részletekkel nem untatlak benneteket, a lényeg, hogy koncentrációt igénylő nap volt. De kész. Munkatársak akár meg is nézhetnék a Bandistákon, de egyelőre ne nézzétek; majd ha voltatok.

Ma még tanulmányoztam Carlos és Scali atya levelét, igyekeztem tiszta fejjel végiggondolni a tegnapi RedHen tesztelést. Sziszinek segítettem. Robi atyával és Zsoltival egyeztettem a János kurzus ügyében. Várt rám néhány levél: Ivett, Sándor, Mirci, Katika. Anyagokat egyeztettünk Katival a Jánosra. A nemzetközi logisztika nyomtatható verzióját készítettem el. És szinkronizáltam a szerver és a gépem között.

Hála neked Jézus, hogy ez ma sikerült, és a tegnapi kudarcokért is!

  • Jóbel