Két pergő nap

Lezártam az előző hónapot: visszatekintés, értékelés, tervezés… szolgálati napló, havi értékelő. Megint sikerült túlteljesíteni óraszámban. Marával megbeszéltük, hogy Adalbert atya miket kér jövőre a plébániára. Megkaptam az Ábrahámról a videofelvételt. Válaszoltam az elmaradt megkeresésekre és emailekre. Katinak készítettem a Fülöp kurzusra ajánlót a szurikátákkal, majd feltettem a kurzusmeghívót ide a weboldalra. Katinak tetszett :). Az új élet kurzushoz kaptam egy történetet, azt beraktam a jelenetek közé. Az énektárral foglalkoztam: elkészítettem a sablont, hogy összegyűjtsük a szerzőket és felkutattam néhány a kiindulási anyagot Lulu számára.

Aztán az Ábrahám képzés vázlatát vettem elő és leírtam azokat a részleteket, amiket eddig csak egy-egy sor jelölt a vázlatban és én csináltam őket emlékezetből. Remélem így mások is könnyebben meg fogják tartani majd ezt. Nagyon remélem, hogy lesznek ilyenek :). Ez egy egész napos feladat volt. A munkatársak ott megnézhetik.

Jézus, hála neked a hűségedért, mert meg nem érdemlem, te mellettem vagy. Csak emlékeztetlek, hogy van, amit csak Te tudsz elintézni nekünk?

  • Jóbel