Kis güzü

Gyerekkoromban, amikor édesapámmal kapáltunk, a güzüegér volt a szorgalom és a kitartás példája. Pontosan, már nem tudom miért is, de kb. így éreztem magam az elmúlt 3 napon, mint a kis güzü: egyik feladat után a másik, mert haladni kell.

Kész vagyok az Új élet kurzus hangfelvételeinek vágásával. Többször bele kellett nyúlni a hangerőbe a jelenetek miatt, de nagyjából sikerült. Egy CD méretűre exportáltam ki a felvételt OGG-ba és MP3-ba. Péntek éjszakára kész is lettem a vágással, aztán megosztó oldalra és a fájlszerverre töltöttem fel és közben készítettem borítót meg CD-nyomatot is. Örülök, hogy sikerült megcsinálni, egész élveztem. Persze kitartás is kellett hozzá :). Ez volt pénteken.

Audacity

Szombaton befejeztem a feltöltéseket és a borítókat, elküldtem a testvéreknek a letöltési linket, hogy aki szeretné az letölthesse a hangfelvételt. Amikor ezzel kész voltam, nekiálltam a várakozó feladatoknak: levelek, megkeresések. Adminisztráltam egy halom kurzust: adminisztrációs adatbázisba, naptárba, honlapra az ajánlóba, twitteren. Egy halom levelet írtam ezzel kapcsolatban a munkatársaknak. Az összes kurzust, amit eddig bejelentettek. A csanaki Pál kurzust ki is raktam a weboldalra, készítettem neki reklámcsíkot.

Zoli visszahívott Rómából, beszéltünk a szinódusról és a BandÁsz napokról. Merthogy közben Katival végig azt szerveztük. Összeállt a program, a műhelyek. Zoli válaszával a program is véglegesült. Aztán takarítottam: az Új Élet kurzus cuccait manuálisan itt az otthoni irodában, majd a számítógépes asztalomon is. Zoli jóváhagyására a Bandistákra felkerült a szinódusi beszéde. Ide  a honlapra pedig az új evangelizációs konferencia meghívója.

Vasárnap igyekeztem pihenni, de aztán hozzáláttam a videóvágás tanulásához, meg este a vajdasági iskola jövőjével foglalkoztam. És elkezdtem tanulmányozni a szinódus záródokumentumát. Ja, akit érdekel, összeszedtem egy csokor írást a szinódusról.

Köszönöm Jézus, hogy örömömet leltem mindebben. Maradj velem!

  • Jóbel