Konferencia és pályázat

A múlthéten három dologgal foglalkoztam. A hét elején összegyűlt az Új Jeruzsálem iskolaközösség, hogy megbeszéljük az elmúlt év, évek tapasztalatait, továbbá, hogy hogyan tovább. Megbeszéltük a Fülöp kontra Új élet kurzust, aminek mindenki örült.
Észre kellett vennünk, hogy a fizikai kapacitásaink megcsappantak Cs. Laci elköltözésével, valamit a közösség újabb projektjeinek beindításával. Megvizsgáltuk, hogy miért "fogytak" el a havi Fülöp résztvevők és hogy hogyan menjünk tovább. Rá kellett jönnünk, hogy Fülöpöt-Új életet csak úgy meghirdetni és várni a jelentkezőket sokkal "rizikósabb" mint egy célzott közösségnek, csoportnak tartani. Ehhez gyűjtöttünk ötleteket.
Kitűztük a jövő évi célokat is.
A hét további napjaiban az alapítvány működési pályázatát kezdem el írni. Ezúton köszönök minden segítséget. :)
A csütörtök pedig már a máriabesnyői konferenciáról szólt. Angélának segítettem a kitűzők elkészítésében és a regisztrációban.
A helyszínen pedig amiben kellett. Helyszíneket szervezni, rendezni, vetíteni, énekelni.
Nagyon jó volt a hétvége, különösen jó tapasztalat volt, hogy egy pápai nuncius Alberto Bottari de Castello is jelen volt és tanítással buzdított bennünket. Megerősítő volt, hogy a pápa szívügyének tartott evangelizációra buzdított és elismerte az eddigi munkánkat.
Szombaton a film evangelizációs műhelyen voltam, ahol az Utolsó hegycsúcs rendezője volt a vendég. Sikerült megszerveznem, hogy legyen fordító erre a műhelyre, köszönet Obo-nak. :)
Nagyon erős volt ez a másfél óra. A rendező, Juan Manuel Cotelo szinte alig beszélt magáról a filmről, csak Jézusról. :) Egy igehirdetés és tanúságtétel volt. Nagyon élveztük. (Pedig nem is ismeri a Szent András Iskolát)
Szombaton este 7-re értem haza, a vasárnap pihenéssel telt.

Hétfőn újra felvettem a pályázati fonalat, amit kedd estére sikerült beküldeni a működésit, remélem sikeres lesz.
És, még tegnap este elkezdtem írni a szakmait is, mert annak pedig péntek a határideje. Szóval most a napokban nem unatkozom, nagyon mással foglalkozni nincs is időm, pedig költözni kellene nemsoká. Valahová....
Dicsőség Istennek a gondoskodásért!

  • Arm Kati