Négy nőt szeretek :)

Azon viccelődtem magamban, hogy milyen jó dolgom van: négy nőt szerethetek egyszerre, és szinte mindegyikkel egy ágyban alszom :). Egy ágyban alszom Erával, a feleségemmel, akinek a kezében ott van a Blanka. Ha éjjel Dóra felsír, én megyek át melléfeküdni egy kicsit, hogy megnyugodjon. Hannával már ritkán szoktunk egy ágyban lenni, ő magasan lakik :), de néha ő is betéved hozzánk este. Na, ennyi a viccelődés.

Most már egyedül vagyunk itthon, anyósomék hazamentek, a magunk lábára álltunk. Elintéztem a legfontosabb hivatali ügyeket. A napjaim úgy néznek ki, hogy reggel keltem a lányokat, Dórit átveszi Era és elviszem Hannát az iskolába. Blanka egyelőre kiszámíthatatlan. Éjjel született és a kórházban nem tanulta meg mi a különbség a nappal és az éjszaka között. Ő vagy fenn van, vagy alszik napközben. Napközben most dolgozom, ha épp nem kellek a feleségemnek. Este elmegyek Haniért, vacsorázunk, összepakolom a lakást, segítek fürdetni, altatni, készülni Haninak. Szóval este lefekvésig a családé vagyok, néha én altatom Dórit. Aztán éjfélig még nekiülök a számítógépnek, de pl. tegnap se húztam odáig. Elfáradtam.

Amit közben sikerült előrébb vinni, azért hálát adok:

  • Az olasz iskola ügyével foglalkoztam. Lehet belőle tanulni. Sikerült megtalálni, hogy a lengyel püspöki kar mit alapított: http://nowaewangelizacja.org/ Adalbert visszaigazolta, hogy tényleg erről van szó.
  • Márti néninket kitüntette Erdő Péter bíboros atya! Micsoda meglepetés! Beszéltem vele, nagyon izgult... Egy rendkívül szép elismerés. Feltettem egyből a munkatársi oldalra a hírt és ennek kapcsán beállítottam, hogy lehessen illusztrálni a híreket.
  • Aztán hozzáláttam egy Bandista funkciót elkészíteni. A vázlatok és más dokumentumok letölthetőségét a munkatársak számára az új munkatársi webhelyről. El is készültem vele, bár több trükköt is kellett hozzá csinálni. Aki munkatárs láthatja a Bandista menüben a Dokumentumok menüpontot. Egyelőre két kurzus anyaga van fenn, majd érkeznek a többiek is. Ez most már rendesen el van készítve, nem kell HTML kódot szerkeszteni a dokumentumok feltöltéséhez. Két új fejlesztés látható: a vázlatok előző verziója is letölthető, összehasonlítható (ez egy régóta kért képesség), másrészt a dokumentumok kereshetők lesznek (ez még nincs kész).

Jézus, köszönöm az életem és ami történt!

  • Jóbel