Örömteli nap

A mai reggel olyan hétfős volt: sürgős ügyek, új kurzusengedélyek... ami várt rám. Legy újra Fülöp kurzus Nagymácsédon. Ez szuper, elismerése az előző kurzusnak. A kiskunfélegyházi kurzust raktam fel a weboldalra, elektronikus jelentkezést állítottam be. Közben észrevettem, hogy a Bandistákon nem megy 2 fő oldal, azt igyekeztem valahogy kijavítani.

A hétvégén volt két kurzus, beszéltem az igazgatókkal Angélával és Attilával. A bérmálkozós Fülöp és a családos Emmausz is nagyon jól sikerült.

A hétvégén még Titusz és Jani volt Veres András püspök úrnál. Az a találkozó is egy előrelepés volt :).

Aztán hozzákezdtem a hírlevélnek, de ez félbeszakadt mert Katival hozzákezdtünk a támogatói kör/fenntartói klub kiértékelésének. Úgy tűnik, nem vakmarőség folytatni az alapítványnál. Délután tehát ezzel foglalkoztunk, először kiértékeltünk, hoztunk néhány döntést, hogyan folytatjuk tovább, aztán nekiláttunk. Telefonok jöttek ezután, 5-6-t sikerült elintézni. Holnap ezt folytatom.

A pécsi Emmausz kurzus szervezése folyik - tudtam meg Serbán Attilától - szerdán lesz teamjük. Jocóék is jól haladnak a Kornéliusszal. Dani beszámolt hogy Ifi Szent Andrásos megbeszélésről tart éppen hazafelé Budapestről.

Próbáltam elérni Róbert atyát, mert májusban lesz egy Fülöpük, de nem sikerült megtalálni, lehet, hogy másik csatornát kell holnap próbáljak.

Este pedig kaptam Pepétől választ. Ez nagy öröm. Váltottunk néhány levelet. Elküldte a 2012-es szerződésmintáját a könyvekre vonatkozólag. Spanyolul van :), de nem ijedtem meg tőle. Kb. átlátom, de holnap spanyol órán majd lefordítjuk pontosan. Remélem, hamarosan nekikezdhet Obo és Tündi a fordításnak. 

Ja, és egész nap jöttek a jelentkezések az Ászáfra, pedig már úgy tudom 30 fölött van a létszám :).

Sokat gondolkodok, tervezgetek a weboldalakkal kapcsolatban, de most még nem jutok oda, hogy csináljam. De azért tervezgetem. Jól jönne egy kis segítség ehhez.

Jézus, köszönjük, hogy ma is veled lehettünk, hogy ma is bennünket választottál. Köszönöm, amit ma tanítottál. Köszönöm a kitartást, amit adtál! Vigyázz a szeretteimre, barátaimra, munkatársaimra, akik neked adtuk magunkat. Holnap újra itt leszek neked.

  • Jóbel