Pihenős hét

Az elmúlt hetem a pihenés jegyében telt. Elsősorban pihentem és a család ügyeit intéztem.

Hétfőn valóban pihentem, aludtam. Kedden elrendeztem a kurzus fényképet és hanganyagait, befejeztem a fenntartói adatbázist Katinak, kiküldtem ez alapján a hírlevelet, teamet szerveztem, megbeszéléseim voltak és beszereztem az új szkennert, mivel a régi nyomtató-szkennert sikerült eladni :).

Szerdán itthon pakoltam, rendet raktam és közben megszerkesztettem Csiszér Laci tanúságtételét. Kati és Laci kérte, de úgy látom, még nem osztották meg, mert alig látta még valaki, hát én most megosztom. Az exportálással 3 órán keresztül bajlódott a gépem én meg közben azon morfondíroztam, hogy ideje lenne más gépet beszerezni erre a célra. Álom, álom... Készültem még az Új élet kurzusra, a Damaszkuszra (teamszervezés), este Noé Bárkája team volt.

Csütörtökön egy Drupal biztonsági frissítéssel kezdődött a napom. Szerveztem. Obonak egy memoQ-os feladatcsomaggal szenvedtem, mire rájöttem, hogy a Windowsos zip nem szereti a „→” karaktert. memoQ simán megeszi, csak feladatcsomagot nem tud vele készíteni. Elkészül, csak olvashatatlan lesz. Na mindegy, rájöttem.

Pénteken az Új élet kiképzőkről készítettem egy statisztikát, de befejezetlen maradt, mert Tünditől hiányoztak adatok. Amint ezt megkapom, felteszem a képzést és mennek ki a személyre szóló meghívók is rá. Aztán elővettem az Álomlátó vázlatot és annak a rengetek elgépelési, fordítási hiba javításának estem neki, ami benne volt fellelhető. A tördelésére már nem volt idő, épp hogy estére kész lettem vele.

Szombat és vasárnap pihenő volt. Családi program, Hani 10 éves. :). Ilyen egy pihenőre vett hét nálunk :).

Most három nap nagy-nagy hajtás áll előttem, csütörtök délben indulunk Erdélybe Új élet kurzust tartani és egyben kiképzőt is. Jó csapatom lesz erre.

  • Jóbel