Siófokon ragadtam

Az a múlt pénteki rosszullét nem volt semmi. Estére belázasodtam, másnapra teljesen beteg lettem: tüdő, torok, magas láz. Úgy tűnik a csütörtöki budapesti úton megfázott a hátam. Szóval teljesen Siófokon ragadtam. Hétfőn nem tudtam elmenni a megbeszélt találkozóra, ahol a Titusszal kellett volna találkoznom és kimaradt minden budapesti munka is. Ehelyett 5 napon keresztül nem tudtam aludni éjszaka, először azért, mert lázálmok gyötörtek a magas láz miatt, után pedig a gyógyszer mellékhatása miatt volt egész napos és éjszakás fejfájásom 3 napon keresztül. Szörnyű volt. Egy jó dolog történt: álmodtam Erdő Péterrel. Szóval az 5 napos betegség után még alvókúra is jött, hogy helyreálljak.

Ma jöttünk haza Siófokról. Tehát nem sokat tudtam előre tolni a szekeret. Amikor már jobban voltam, akkor végigcsináltam az Iránytű kiadási procedúráját (egy rajzot is kellett magyarítani), azt most este raktam fel a Bandistákra. A másik, amivel foglalkoztam az az „Szent András 2011-es” jelentés volt, amiben az iskola alapnyilatkozatait fejeztem be és kezdtem fogalmazni a bennem lévő terveket. Meg közben segítettem Katinak megvásárolni az alapítványi számítógépet. Ennyi volt a hét munka, előrehaladás szempontjából.

Jézus, nem gondoltam volna, hogy ez így alakul. Egész más terveim voltak. De te vagy a főnök, és azt remélem, hogy neked jobbak a terveid, még ha nem is értem éppen őket.

  • Jóbel