Sokkal jobb a kánikula után

Éva zárja az Ifi-szigetet és készíti elő az Apolló kurzus, el van havazva. Obo pihenőn. Kati táborban, aminek ma lett vége. Szóval, egyedül tartottam a frontot, így nyugisan telt:

  • Szerdán Tündivel értekeztem Pál titka ügyben, jelentkezéseket kezeltem, Bubunak készítettem nagybetűs Új élet tanításvázlatot, Éva vázlatán toltam át a LibreOffice probléma megoldását, aztán pedig az Apolló románra fordítandó mellékleteit állítottam össze, Boti atya aranymiséjének hírét osztottam meg és felkutattam, hogy az Apolló kurzuson mivel tudják majd a repülő szimulátoros jelenetet előadni. Ez utóbbi sok idő volt. A választásom az X-Plane 10-re esett.
  • Csütörtökön a kecskeméti Jézus kurzus meghirdetésével kezdtem (még várom Dia visszajelzését), Judit esküvői hírének megosztásával folytattam, majd a havi értékelőt készítettem el és a júliusi terveket, hírlevélbe állítottam össze a beszámolómat, Takács Petinek is készítettem nagybetűs Új élet témavázlatot, majd a nap végén megtanultam felszállni a Cessna 172sp-vel. Sikerült, bár kihívás volt. Végül készítettem egy dokumentációt, hogy legközelebb ne csak emlékezetből menjen és most Sebinek is meg tudjam tanítani. Ő lesz Éva szimulátor-mestere :).
  • Pénteken a Ferenc pápának mondott imádságot osztottan meg a Bandistákon, majd a Boldogok vagytok kurzusra készültem. Ennek a kurzusnak még mindig kihívás a megértése számomra. Foglalkoztam egy kicsit a boldogmondások értelmezésével (az áldásokkal összehasonlítva), irodalmat olvastam hozzá. Aztán elkészítettem a kurzus meghívóját és grafikai ajánlóját és elküldtem Orsinak, Krisztinek, hogy minden rendben van-e. Végül nekiálltam az OpenLP-be új témákat készíteni, de rájöttem, hogy a régi témákkal is baj van, mert a neveik nem UTF-8-as kódolásúak. Eléggé belegabalyodtam a dologba, de aztán az éjszaka során csak rájöttem a megoldásra és elkészültek.
  • Így szombat délelőttre maradtak az új OpenLP témák, 11-et sikerült készíteni. Aztán a Évának készítettem oklevelet az Ifi-sziget zárására, és miután megkaptam a zöld lámpát, felraktam a Boldogok vagytok kurzus meghívóját. Tündivel beszéltem, úgy tűnik Pál titka kurzus idén nem lesz, 10 jelentkezőnk van rá csak.

Ilyen a nyugis hét. Köszönöm Jézus, hogy hűsebb van, így könnyebb koncentrálni. Holnap Törökbálintra megyek Erával az Ifi-sziget záró ünnepségére.

  • Jóbel