Szervezés és készülés

Az elmúlt két napom főleg szervezéssel telt: Készítem elő az Apolló és a Pál kurzusokat, amelyet két hónap múlva lesznek. Teamet építek, helyszínt szervezek. Az Apolló kurzusra volt egy csapat, ami nagyon jól működött, megtanultuk a kurzust, de most újakat szeretnék bevonni. A Pál kurzusra pedig a helyszínt kell eldönteni: vagy Kiskunfélegyházán lesz vagy Szécsényben. Mindkét helyi iskolaközösség szeretné, a plébánosokon fog múlni.

Aztán készültem a Pál kurzusra, olvasok, rendszerezem a fejemben az elmúlt évben tanultakat, új impulzusokat Rómából, az Új Jeruzsálemmel együtt töltött missziókból, a konferenciákon hallottakat...

A weboldalon persze frissítettem az aktuális kurzusokat: adminisztráció, reklámcsík, szokásos...

És most éltem az igazgatói feladatomat: sokakkal beszéltem, kapcsolatot tartottam. Telefon, telefon...

Sikerül végre elérnem Lipovszki-Drescher Marcsit a János könyv rajzainak ügyében. Folyamatban az egyeztetés.

Az Egerszalóki Ifjúsági Táborra kaptunk meghívást egy műhelyt tartani az Apolló kurzus alatt. Gyorsan körbenéztem, néhány telefon és Csiszér Laci fog menni rá.

És a nagy kérdés két napja: vajon ki tudunk-e küldeni két embert Rómába az első európai szemináriumra augusztusba. A Damaszkusz kurzus lesz a tananyag, amit mi már megkaptunk. Ami igazán fonton az a testvéri kapcsolatok és összetartozás, ezért kellene kimenni. Obo eljönne, de nincs rá anyagi fedezet. Egy embernek kb. 90e a kurzus és 40e a repülőjegy. Mi legyen? Carlos most már választ vár. Segítsetek dönteni!

Kedden volt angol órám. Ildikóval megbeszéltük, hogy elmegyek helyette a békéscsabai Fülöpre, mert neki most felvételiznie kell.

Megrendeltem Katinak az új patront a nyomtatóba Budapestre :). Én vagyok az informatikus is.

Az erdélyi iskola weboldalának létrehoztam a tárhelyet, adatbázist, ami kell hozzá. Ez lesz majd a címe: szentandras.siloe.ro. Az elérése gyors lesz, mert egy tárhelyen lesz a miénkkel.

És a legnagyobb öröm: Tegnap délután szólt Tóth Anikó, hogy felvették állásba: egy otthon óvodában fog dolgozni. Köszönöm Jézus!

  • Jóbel