Több nap után újra jelentkezem

Sziasztok, több napra eltűntem... de csak a gép elől és az irodából. Megtalálható voltam, Gyúrón (szerdán és csütörtökön) az Isten Mosolya Közösségben, a fiatalok között. Erről több oldal anyagot tudnék írni, de most csak annyit, nagyon sokat adott ott Isten kortól, nemtől függetlenül, mindenkinek. Működött Isten Szentlelke !!!! ALLELUJA !!!!!

Pénteken reggel haza utaztam, idős és beteg szüleimhez, őket, illetve a házat renoválni...mind kettő majd nem sikertelen volt de csak majd nem...

Szombaton hajnalban visszajöttem Budapestre, mivel a hétvégén Korintus teamet, tartottunk, itt a Missziós Központban. A helyszín eldöntésében is  sok bizonytalanság volt de a részletekbe most nem bocsátkozom. Csak annyi, Isten Országában vannak emberek is, akiken keresztül tanít és szeret Isten.

Szombaton reggel neki álltunk dolgozni, Petrocs, Kriszti, Ágó, Jocó és én az étkezési időn kívül dolgoztunk és imádkoztunk, úgy éjjel fél 11h-ig. Hála Istennek, amit tereztünk azt el is végeztük.

Vasárnap az ifjú párt elengedtük a nagy Fővárosban pihenni, mi hárman folytattuk a munkát a Kriszti lakásán. Akkor a Kornéliusz kurzus utolsó simításait végeztük, az alapján, amit Dunaharasztin tartottunk, végeztünk és jegyzeteltünk. Evvel eltelt a vasárnap nagy része, este szentmisére mentünk, meglepetés ért minket, diakónus szentelés volt a szaléziaknál, amit Székely János püspök végzett. Istennek hála két fiatalért (vietnámi és indiai) és azért, hogy nagyon jó homíliát hallottunk, (pedig már el is döntöttük, hogy a homília alatt aludni fogunk, tudják ember tervez, Isten...) Kora du-án pedig rátértünk az Isten Országa kurzus tovább dolgozásának a részleteire, mi a célja, kiket szólít meg, mire főzzük fel stb....ebben is vezetett minket a Szentlélek, ez nagy örömmel töltött el minket. Erről is hamarosan beszámolok...Késő estéig dolgoztunk de itt sokat haladtunk előre.

Ma reggel a a hétvége eredményét megosztottam Katival és Gellérttel, majd neki álltam a napi feladatnak. Levelekre válaszoltam és a teamon megbeszélteket küldtem el azoknak akiknek kellett.

Áldott pár nap van mögöttem, amit köszönök Atyámnak, Aki szeret és vezet !!!

 

  • tothaniko