újdonságok

Mostanában kicsit hanyagoltam a blog írást, mert a nap végére annyira felidegesített az, hogy a net és a gépem lassan működik-ha működik-, hogy leginkább csak kikapcsoltam a gépet és tüntem haza.

DE már látom a fényt az alagút végén! Csak nem értem miért dudál... (Igen, ma is sziporkasztikus vagyok.)

Szóval az elmúlt néhány napban ezek történtek:

  • 2 napot töltöttem azzal, hogy új laptopot kerestem a neten. A régi már kiszolgált 3 embert az elmúlt 5 évben. Pirosat szerettem volna, de kompromisszumot kötöttem a lelkiismeretemmel és a helyzettel, így szürke lett. Nem baj, legalább a táska stílusos amiben majd hordom. :P :D
  • Új Jeruzsálem táborban voltam a hétvégén, ahol kicsit lazíthattam. Volt tanítás, séta a réten-babakocsi tologatás nehezített terepen ;), séta a faluba sütiért, de pizza lett belőle. Aztán hegymászás (ami földrajzilag csak domb), este pedig tábortűz. Duma a csajokkal, lazítás.
  • tegnap utána néztünk Nagy Zsoltival annak  a bizonyos fa anyagnak, amit a Kornél ajánlott fel szekrény összerakás céljából. Zsolti áldozatos munkával ma egy csomó szekrény alapot áthozott. Remélem tényleg lesz belőle szekrény. :)
  • amikor azt gondoltam, hogy a pályázattal már semmi dolgom, akkor derült ki,hogy áááá dehogy! Szóval még ma is volt vele vagy 2 órás munkám.
  • Elküldtem Pepének a könyvkiadás tervezetével kapcsolatos levelet, amit Marietta ügyesen angolra fordított-ezúton is köszönöm neki.
  • Leadtam a könyvelőnek az anyagot.

Ma este feljön Gellért és beüzemeli az új gépem, és a géppark többi nem működő egységét! Juhhééé, nem kell órákat várnom arra, hogy megnyissak egy doksit!

Uram, hálát adok neked azért, mert te megadtad a fejlesztéshez a hátteret! Köszönöm a testvéreket, akik szívükön viselik az evangelizáció anyagi dolgait! Hála neked Jézus! Ámmen

  • Arm Kati