Vagyok és élek

Sziasztok szentek ! Hát az elmúlt napokban oly sok minden történt velem, hogy azt csak több órában  írhatnám le.Így próbálom röviden összefoglalni.

A nagy melegben többször rosszul lettem itt, az irodában és mikor haza mentem, akkor sem volt jobb a helyzet. Kelj fel Jancsit játszottam, keltem és feküdtem...a vérnyomásom vacakolt  -tudjátok, mint a Surdának, van, aki még emlékszik arra a sorozatra-. Elkezdtem az orvosi procedúrákat, erről többet nem is írok..gondolom. ti is ismeritek a nagy magyar valóságot.

Már lassan kezd beállni normálisan a vérnyomásom, nem vagyok rosszul, egész nap talpon tudok lenni és ma már egész napot itt töltöttem az irodában. A betegségem miatt  lemaradtem több mindenről; az Új Aratás táborról, a Titusznál, tett látogatásról és a pannonhalmi Ászáf kurzusról. Nehéz lemondások voltak, főleg az Ászáf, mivel a Laciék számítottak rám. Az a helyzet, mire megyünk Erdélybe-aug.8-akkorra rendbe kell jönnön, mivel a Korintus nem lesz könnyű kurzus..

Levelekre válaszoltam én is, az elmaradt adminisztrációt pótoltam és több beszélgetést és megbeszélést folytattam. A  szervezések sem maradtak el..

Egy nagy kihívás volt az utóbbi pár napban a számomra, megkaptam a Gellért régi gépét, ami linuxos, az enyém windos volt-- a Kati nem volt itt a Gellért Szegeden, aki segítsen-egyedül kellett boldogulnom..de sikerült,azt gondoltam nehezebb lesz és ennek örülök..1-2 finomítás vár rám de a Kati majd segít..

Holnap megyek a Dél- Dunántúli ifjúsági találkozóra Németh Apival a Hegyi Gergővel, majd csatlakoznak hozzánk a Sóvári Gáborék a Szandival, szombatig tart a szolgálatunk, amira konkrétan az Iskolát kérték fel.

A jövő hét, már Erdély jegyében telik.

Köszönöm Istenemnek, hogy mellettem volt betegségben és egészségben és  köszönöm, Gellért,Kati türelmét...nem mindig könnyű velem de megtapasztaltam, hogy Atyám szeret és segít.

 

 

 

  • tothaniko