Emmausz jegyzet

Örülök annak, hogy az Emmausz kurzus adaptációs jegyzetére tudtam akaraterőt összeszedni. 2,5 napot dolgoztam rajta, így azért sokkal jobb, mint szanaszét. Idén vagy 4 Emmausz kurzus lesz, ez egy jó apropó, hogy elkészüljek vele. A következő kurzusra az Emmauszi eucharisztiát akarom leírni és a zsinagógát. Remélem sikerül. Idén még szeretném összehozni az Álomlátó Józsefre is a jegyzetet, mert azt nehéz lesz a vázlatból megtartani.

Csinálom szép sorrendben a kurzushirdetéseket... Rutin, de igyekszem kreatív maradni, csak az idő szab határt.

Pénteken kiküldtem a hírleveleket és mivel megjött Barbi gépe, azt telepítettem és készítettem elő minden munkára. A gép konfigurációra ugyanaz, mint Oboé, remélem a hibák is csak ugyanazok lesznek. Most nagyon jól jött, hogy Obo gépének telepítéséről csináltam jegyzetet. Azon mentem most végig. Így elég gyors is volt.

A 2018-as évre átnéztem a titkárságon lévő fényképeket, videókat, hangfelvételeket. Összesítettem a Bandistákra, hogy friss legyen, mit lehet tőlünk kérni.

És végre, egy apróság: Evernote-ról váltottam Simplenote-ra. Ez így már  jó lesz. Végre van benne jelölőnégyzet. Ezt vártam.

  • Jóbel