A Fenntartói Klub első találkozója

Pénteken még Szegeden ébredtem némi alvás után. Volt néhány gyors feladat (phpmyadmin, Bandifi, adatok kánoni misszióhoz), de lényegében a Fenntartói beszámolót raktam össze. El is készült. 

Elkészült az éves beszámoló a Fenntartói Klub számára

Kinyomtattam, felkészültünk az útra és délután elutaztam a családdal és Icukával Budapestre. Ott Katival még előszür elmentünk bevásárolni aztán összeállítottuk a hiányzó dolgokat (pl. megvágtam a Pál kurzus videóját a vetítéshez, ami Marcinak is kell Kaposvárra, prezentáció)... előkészítettük a termet... estére azért sikerült lefeküdni.

Szombaton reggel még pakoltunk, előkészítettük a fogadást, megjöttek a testvérek és elkezdődött a Fenntartói Klub első találkozója. Én teljesen elégedett voltam és nagyon örültem :). Tényleg nagyon jó hangulatú volt. Este még persze elpakoltunk. Lacival felfúrtuk a paravánokat az iroda falára. Megbeszéltük a honlapot és este még megpróbáltam Kati gépén a túlzott melegedési problémára rájönni. Azt hiszem BIOS frissítés kell, de azt csak Windows alatt lehet... Majd egyszer máskor.

Vasárnap találkoztunk régi közitársunkkal Budapesten, aztán a nővéremmel és estére a nagy hó elől elmenekültünk haza Szegedre. :). Sima volt az út. Hétfőn jött az alvás napja. 12 órát aludtam egyhuzamba :). Jól esett, ilyen már rég volt. Pihenőnapom volt. Este voltam közösségvezetői körön.

  • Jóbel